Brondool

Startpagina

Samenwerking staal constructies

Hendriks

Hendriks Konstrukties

Het Vergun 12
6931KD Westervoort
T: 026 3117733
F: 026 3117079

info@hendrikskonstrikties.nl
www.hendrikskonstrukties.nl

HISTORIE
Van oudsher een Arnhems bedrijf anno 1899 dat gevestigd was in het centrum van Arnhem. Eerst een winkel in potten en pannen, kachelsmid annex smederij uitgegroeid tot een gerenomeerd metaalbewerkingsbedrjf.
In 1988 vindt er een direktiewisseling plaats in het familiebedrijf. Rob Hendriks de toen huidige direkteur besluit dan ook het centrum van Arnhem te verwisselen voor een moderne en goed bereikbare lokatie op het Industrieterrein "Het Ambacht" te Westervoort. Gelegen in het KAN-gebied (Knooppunt Arnhem-Nijmegen) tevens op nog geen drie kilometer afstand van de A-12 snelweg. Werkervaring in praktische zin heeft hij na zijn technisch opleiding opgedaan binnen Hendriks Konstrukties, de laatste jaren is het buro zijn werkplek geworden.
Nu een eeuw later is het bedrijf nog steeds ambachtelijk met zeer korte lijnen echter met een modern tintje. De ontwikkeling en de moderne technieken volgend is er begin 2000 een waterstraalsnijmachine aan het grotendeels geautomatiseerde machinepark toegevoegd.

Bedrijfkonstrukties op maatroestvast staalstalen ramen en deurenwatersnijtechniekmaterialen verkoopceldeuren
Hendriks Konstrukties is gespecialiseerd in konstrukties op maat van staal, roestvaststaal, messing en aluminium.
Kenmerkend voor het Westervoortse bedrijf zijn kwaliteit, flexibiliteit, klantgericht denken en een redelijke levertijd. Genoeg redenen om aan Hendriks Konstrukties te denken voor uw metaalbewerking.
Naast een produktieafdeling valt onder het bedrijf ook een handelsmaatschappij die een groot assortiment platen, profielen en buizen op voorraad heeft.
Hendriks Konstrukties heeft de laatste jaren een specialisme opgebouwd in veiligheids- en celdeuren.
Tevens beschikt Hendriks Konstrukties over een waterstraalsnijafdeling welke voor u vrijwel alle materialen konform uw specifikatie snijdt.